PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Hoe het begon...

In 2007 jaar geleden verhuisden wij van Deventer naar Friesland, Joure. Een drukke tijd waarin veel geregeld moest worden. Maar naast al het geregel was daar ook de emotionele kant: afscheid nemen van buren, kennissen, sportclubs etc. Voor de kinderen was het afscheid nemen van klasgenootjes en vriendjes en vriendinnetjes.

 

 

Ook daar moest voldoende tijd aan besteden worden, vonden wij. Ondanks alle drukte ontwierp ik mini verhuisdoosjes voor de kinderen met daarop ons nieuwe adres. Tot diep in de nacht was ik bezig met ontwerpen, printen, knippen, plakken van de doosjes. Maar het resultaat mocht er zijn! Dochter en zoon waren hartstikke blij met de traktaties. Een verhuisdoos gevuld met verhuisdoosjes ging mee naar school en de peuterspeelzaal en werd uitgedeeld.

In mijn hoofd was een zaadje geplant…
Want als je druk bent met de verhuizing, wil je ook nog een leuke traktatie voor je kinderen verzinnen en maken, maar het ontbreekt je eigenlijk aan inspiratie & tijd. Ik zal niet de enige zijn die hier tegen aanloopt….

En ik besloot dat als wij eenmaal verhuisd en gesetteld zouden zijn, ik mijn plan verder zou gaan uitwerken!  


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.