PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

De oprichting van Partyday

Half 2008 was het zover: Het plan om o.a. verhuistraktaties te maken voor anderen werd verder uitgewerkt! 

We begonnen met het ontwerpen van verhuisdoosjes en verhuiswagentjes en deze te verkopen via Marktplaats. Al snel bleek dat hier vraag naar was. Wat leuk!

Verdere plannen voor andere traktaties, zoals voor verjaardag, afscheid peuterspeelzaal, huwelijk en geboorte, werden gemaakt zodat er in de toekomst een klein portfolio aan traktaties kon worden aangeboden.

 

 

En toen dat eenmaal klaar was, was de stap naar het oprichten van een bedrijf dat traktaties gaat verkopen niet zo groot meer:

Begin november was Partyday een feit: Partyday stond officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ging van start.

Er werd een website gemaakt, nog meer traktaties ontworpen en we gingen online!

 

In de jaren erna zijn we verder uitgebreid: meer traktaties zijn ontworpen en voor de geboorteborden die ook verhuurd werden onder de naam Partyday, werd een aparte website gemaakt: www.kleintjegeboren.nl.

 

Inmiddels zijn we ruim 12 jaar verder en elke dag gaan we steeds weer met veel plezier aan de slag. Opdrachten klaarmaken, nieuwe ideeën vormgeven, het geeft elke dag voldoening om dit te kunnen doen!

In de loop van de jaren hebben we niet alleen bestellingen voor particulieren gemaakt, maar ook bedrijven, verenigingen en scholen doen regelmatig een beroep op Partyday om een traktatie of bedankje klaar te maken. 

We hebben hierdoor al vele diverse opdrachten mogen klaarmaken en hopen dit nog jaren te kunnen en mogen blijven doen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.