PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Voor de eerste keer trakteren…

Hoera! Je dochter of zoon is jarig en mag nu ook voor het eerst trakteren op school!
Maar hoe pak je dit aan, wat is een leuke traktatie en hoe doen anderen dit? Als je voor de eerste keer hiervoor staat kun je daar best wat vragen over hebben.

 

Wat je als eerste kunt doen als je dochter of zoon voor de eerste keer mag trakteren is bij de juf of meester navragen wat het beleid van school is, wat kan wel en wat kan niet? Sommige scholen hebben een streng beleid en anderen zijn juist weer heel soepel.

Vraag vervolgens aan je dochtertje of zoontje wat er de laatste tijd getrakteerd is, zo krijg je een beetje een idee wat mogelijk is.

 

Ben je op de hoogte van wat wel en niet kan? Vraag dan aan de jarige Job/Jet wat hij/zij graag zou willen trakteren. En daarnaast hoe hij of zij wil trakteren: Wil je graag in een bepaald thema trakteren, wil je een combi maken met het thema van het verjaardagsfeestje, wil je iets wat past bij het seizoen etc.

Kies je een traktatie van Partyday, kijk dan bijvoorbeeld eerst zelf even rond op de website en laat uiteindelijk je dochter of zoon de daadwerkelijke keuze doen.

 

Eenmaal gekozen, dan kun je kiezen of je de traktaties zelf maakt of dat je ze voor je laat klaarmaken (Partyday biedt ook kant & klare traktaties aan, dan hoef je alleen de traktatie nog maar toe te voegen).

Wil je ze zelf maken, neem hier de tijd voor.  Mocht je kiezen voor een knutselpakket van de doosjes van Partyday dan krijg je een duidelijke stap voor stap werkbeschrijving zodat je weet hoe je de traktaties moet maken. Het is natuurlijk nog leuker om samen met je zoon of dochter de traktaties in elkaar te zetten, afhankelijk van leeftijd en hoe leuk je zoon of dochter knutselen vindt… ;)

Zijn de traktaties klaar, bedenk dan een manier van hoe je de traktaties presenteert: op een dienblad, in een mandje of geheel anders…

 

En dan is het zover….: je dochter of zoon mag vol trots de door hem of haar zelf uitgekozen traktaties uitdelen!

 

Veel plezier met trakteren!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.