PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Ik heb eigenlijk geen tijd om een traktatie te maken....…

Trakteren is een feestje! Maar soms heb je gewoon geen tijd om een traktatie te maken…
Gelukkig hebben wij bij Partyday de oplossing voor alle drukke ouders: onze traktatiezakjes! Onze traktatiezakjes zijn heel gemakkelijk en supersnel klaar te maken: je vult het zakje met de gewenste traktatie, vouwt het label om het zakje, aan beide kanten maak je het zakje dicht met een nietje en klaar is Klara (of Kees)!

 

 

Wij hebben veel soorten traktatiezakjes in ons assortiment voor alle trakteergelegenheden. Want is je dochter of zoon nu jarig, wordt er een baby geboren, wordt je 50, neemt je kindje afscheid op het kinderdagverblijf, ga je verhuizen of trouwen: wij hebben het passende traktatiezakje erbij! Ook voor de diverse feestdagen als Carnaval, Pasen, Halloween, Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst hebben we bijpassende traktatiezakjes.

 

En wat onze traktatiezakjes extra uniek maakt: ze zijn allemaal door ons ontworpen, je kunt ze dus nergens anders krijgen. Bovendien wordt jouw eigen tekst op de labels geplaatst. Zo krijgen je traktaties echt een persoonlijk tintje!

 

Onze traktatiezakjes kun je leeg bestellen zodat je ze zelf nog vult, maar je kunt ze ook gevuld bestellen; de keuze van vulling staat bij elke traktatie vermeld.

 

Je vindt onze traktatiezakjes bij de diverse thema’s bij de andere traktaties. En weet je al zeker dat je op traktatiezakjes wilt trakteren dan kun je ook kijken bij het kopje ‘Traktatiezakjes’ want daar staan al onze traktatiezakjes op een rij!

 

Veel plezier met het uitzoeken van je traktatie!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.