PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Carnaval

Over een paar weken gaat het weer los, en dan vooral onder de rivieren: carnaval! Overigens wordt carnaval ook in andere gebieden van Nederland gevierd, met name in het oosten is dit een goede traditie!

 

Omdat carnaval is gekoppeld aan Pasen en de vastentijd, valt carnaval elk jaar weer op andere data. Het carnavalsseizoen begint altijd wel op dezelfde datum namelijk, hoe kan het ook anders ;) ,  op de 11e van de 11e, met o.a.  de bekendmaking van prins Carnaval.

 

Maar het echte feest wordt gedurende 3 tot 5 dagen gevierd voordat de vastentijd (40 dagen voor Pasen) aanvangt. En dan wordt het ook groots aangepakt: de voorjaarsvakantie is er op aan aangepast, vrije dagen worden opgenomen en vaak is men al maanden van te voren bezig met het maken van de carnavalswagen en kostuum(s) voor deze dagen.

 

Er zijn altijd weer veel vrijwilligers binnen de carnavalsvereniging die helpen bij de organisatie van carnaval. En om deze mensen te bedanken hebben wij leuke carnavals bedankjes c.q. traktaties ontworpen. Deze carnavalstraktaties zijn ook goed te gebruiken om uit te delen tijdens het kindercarnaval aan de kinderen of om te trakteren op school als je tijdens carnaval jarig bent.

 

We hebben onze carnavals traktaties en bedankjes alleen rond de carnavalstijd op de site staan, mocht je al eerder belangstelling hebben en meer willen weten wat wij voor carnaval in het assortiment hebben, neem dan gerust contact op! Daarnaast maken wij ook regelmatig eigen ontwerpen waarbij we bijvoorbeeld het logo van de carnavalsvereniging in verwerken. Ook hiervoor geldt: heb je belangstelling stuur ons gerust een email! (info@partyday.nl)

 

En ondertussen wens ik jullie een gezellige carnaval!«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.