Hoera, een meisje…of een jongen!

Bijna is het zover, je gaat bevallen van een kindje. Is er al een grote zus of broer aanwezig, dan mag er natuurlijk getrakteerd worden op school, opvang, kinderdagverblijf of peuterspeelzaal na de geboorte van het zusje of broertje. Misschien wil je je kraambezoek een traktatie geven als bedankje voor hun bezoek of geef je een kraamfeest en ben je nog op zoek naar een bedankje voor het bezoek?  

 

Bij Partyday hebben we veel geboortetraktaties in het assortiment. We hebben ze ingedeeld naar verschillende thema’s, zoals uiltje, vogeltje, muisjes en ooievaar. Daarnaast hebben we ook babyflesjes en babybollen om te trakteren te koop.

 

Op de traktaties kun je een eigen tekst laten plaatsen, zoals de naam van het geboren kindje of de tekst ‘hoera ik ben grote broer/zus!’. Hier zijn verder overigens extra kosten aan verbonden.

 

We hebben geboorte traktaties voor meisjes en jongens, maar weet je nog niet wat het gaat worden en je wilt de traktaties ruim op tijd in huis hebben? Dan hebben we de traktaties met een ooievaar als afbeelding.

 

Je kunt de traktaties al van te voren bestellen en als je een knutselpakket bestelt dan kun je de traktaties rustig klaarmaken tijdens je verloftijd voordat het kindje is geboren. Je kunt uiteraard ook kiezen voor de kant & klare versie, dan hoef je alleen de traktatie nog toe te voegen! En heb je niet zo veel tijd of is je kindje al geboren? Kies dan voor de traktatiezakjes, deze kunnen vaak al binnen enkele dagen naar je toe worden gezonden en zijn heel gemakkelijk en snel te vullen!

 

En dan ook niet onbelangrijk: Onze geboortetraktaties worden ‘neutraal’ verpakt en verstuurd. Niemand kan aan de buitenkant zien dat er geboortetraktaties in het pakket zitten en of er een jongetje of meisje wordt verwacht… En dat is ook wel prettig mocht het pakketje per ongeluk bij de buren terecht komen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.