PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Trakteren bij afscheid

Hoera, ik mag naar de basisschool! Als je kind 4 jaar wordt is dit wel een heel speciale verjaardag. Niet alleen is je dochter of zoon jarig, ook mag hij of zij naar de basisschool! En dat betekent naast jarig zijn ook vaak afscheid nemen van het kinderdagverblijf en/of peuterspeelzaal. Meestal wordt er dan ook alleen getrakteerd bij het afscheid en niet op de nieuwe school (het voor het eerst naar school gaan is vaak al spannend genoeg).

 

 

Voor dit speciale moment van afscheid nemen hebben wij bij Partyday heel veel traktaties.

 

Allereerst hebben we een hele serie met zwaaiende handjes. Op deze traktaties staan naast de zwaaiende handjes een eigen tekst. Een van de populaire teksten die hierbij gebruikt worden is: Ik zwaai jullie allemaal gedag, omdat ik naar de basisschool mag! Met daar achter de naam van de trakteerder/trakteerster. Op deze traktaties is vaak ook ruimte voor een eigen foto om op de traktaties te plaatsen.

 

Naast deze ‘handjes’ traktaties hebben we ook traktaties waarbij we de tekst combineren met de traktatie: zoals hart-stikke bedankt voor de leuke tijd (traktatie zijn dan hartjes), bedankt voor de Spektaculaire tijd (spekjes), ’t zit d’rop (dropjes) en ik vond het beregezellig! (beresnoepjes).

 

Ook hebben we doosjes in diverse vormen: de horlogedoosjes met bijpassende tekst ‘het is tijd om te gaan’ of de verhuisdoosjes ‘Ik verhuis naar de basisschool’ en de cameradoosjes ‘Maak maar snel een foto van mij, want straks ben ik er niet meer bij!’

 

Allemaal vrolijke traktaties om vol trots te kunnen uitdelen.

 

Onze afscheidstraktaties worden overigens niet alleen gebruikt door 4 jarigen. Ook kinderen die van school wisselen, trakteren op onze afscheidstraktaties. En daarnaast worden onze traktaties ook besteld door volwassenen. Als je wisselt of stopt met het werk of je gaat met pensioen dan zijn onze traktaties namelijk ook heel geschikt om uit te delen aan de collega’s!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.