PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Gezonde traktaties uitdelen

Steeds vaker hanteren scholen een gezond beleid. En daar hoort gezond trakteren natuurlijk ook bij! 
Toch is het best lastig om een leuke gezonde traktatie te verzinnen. Met een zak appels maakt je kind nu niet echt de blits. En vaak wil je ook een persoonlijk tintje aan de traktatie geven toch?

 

 

De traktaties uit ons assortiment worden ook veel gebruikt voor gezonde traktaties. Ik geef jullie hierbij een aantal voorbeelden:

 

Onze traktatiezakjes met gepersonaliseerd label zijn bijvoorbeeld erg handig om te gebruiken voor een gezonde traktatie.

Zo kun je de traktatiezakjes vullen met druifjes. Gebruik je hierbij onze dino traktatiezakjes dan kun je daarbij de tekst ‘Dino eieren’ bij laten zetten en daaronder bijvoorbeeld nog een tekst voor de jarige (of de tekst zoals op de foto: Snel opeten voordat ze uitkomen!).

Een doosje cheese dippers past ook mooi in de traktatiezakjes.

Zoute popcorn wordt ook vaak geaccepteerd als gezonde traktatie. Een traktatiezakje naar het thema van jouw smaak vullen met popcorn en je hebt een originele traktatie!

 

 

Onze kubusdoosjes lenen zich goed om een mandarijn te trakteren. Zo blijft de traktatie een leuke verrassing! Ook kun je hier heel goed druifjes indoen; stop de druifjes dan wel eerst in een plastic zakje anders druppelt er misschien druivensap in het doosje.

Of wat dacht je van een doosje rozijntjes en babybelkaasje verstopt in één van onze traktatiedoosjes?

 

En dan natuurlijk onze knijpfruitwikkels. Zij zijn bij uitstek een leuke gezonde traktatie! We hebben op dit 2 soorten fruitwikkels in het assortiment: met handjes (Afscheid: ik knijp er tussen uit),  en met leeftijd. Op de wikkels kun je uiteraard weer je eigen persoonlijke tekst laten plaatsen.

cheese dipper traktatie

 

Voor de cheese dippers, welke ook vaak als gezonde traktaties worden gezien, hebben wij speciale doosjes in ons assortiment. Voor de Formule 1 fans hebben we speciale auto doosjes. Voor de algemeen jarige een cheesedipper doosje met de leeftijd van de jarige erop en voor als je afscheid neemt hebben wij doosjes met handjes.

Ik hoop dat bovenstaande ideeën jullie wat inspiratie mag geven voor een leuke gezonde traktatie!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.