PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Jarig zijn tijdens de coronacrisis: we doen het helemaal anders!

Ach wat jammer als je dochter of zoon nu tijdens de corona crisis jarig is: voorlopig geen verjaardagsfeestje, geen verjaardagsvisite en niet trakteren op school. Waarschijnlijk heeft je kind al weken toegeleefd naar deze speciale dag en nu is het allemaal anders. Heel jammer, maar je kunt deze dag toch heel speciaal maken!

 

 

Een feestje zit er niet in, maar met je gezin kun je er wel extra aandacht aan geven. De kadootjes kun je bijvoorbeeld in het huis verstoppen en samen kun je de dag ervoor een mooie taart maken. En ook als gezin kun je samen leuke spelletjes doen die je anders op het verjaardagsfeestje had gedaan. Oud Hollandse spelletjes zoals koekhappen, spijkerpoepen, snoephappen, sjoelen, ezeltje prik geven de grootste pret als je dit samen met papa en mama kunt doen! En voor de frisse neus kun je zelfs een speurtochtje of ‘schat zoeken in de tuin’ doen. Missie ‘alternatief verjaardagsfeestje’ geslaagd!

Trakteren op school gaat helaas niet lukken, maar we zien een nieuwe trend ontstaan: kinderen brengen hun traktatie rond bij de klasgenootjes; aanbellen, traktatie neerleggen en van minimaal 1,5 m de felicitatie en evt. gezang in ontvangst nemen. En wordt er niet open gedaan, hang dan de traktatie aan de deur.


Je kunt ook voor een traktatie kiezen die door de brievenbus past, de zogenaamde ‘brievenbus traktatie’, dan kun je helemaal veilig je traktatie rondbrengen. Zo’n verrassing in de brievenbus is voor de klasgenootjes natuurlijk helemaal leuk om te ontvangen! Speciaal hiervoor hebben wij diverse leuke traktaties ontworpen, je vindt ze op onze pagina brievenbustraktatie!


Daarnaast kun je voor de brievenbus traktatie bij Partyday ook kiezen uit de al bestaande traktaties zoals de traktatiezakjes (gevuld met een platte traktatie: reepje, boekje, snoepjes), repen, knijpfruit of mercizakjes. Deze passen ook goed door de brievenbus. Of je kiest voor het knutselpakket van bijvoorbeeld de brandweer of politieauto en stopt de bouwplaten in de brievenbus van de klasgenootjes (dan is ook gelijk het creatieve deel voor de juf geregeld ;) )

 

Als je op deze manier de verjaardag aankleedt krijg je een verjaardag waar je samen met plezier naar terugkijkt en nog jaren over na zult praten!

 

Fijne verjaardag!!!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.