PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Je kraamtijd tijdens de coronacrisis: zo kun je toch nog een mooie tijd hebben!

Ben je nu, tijdens de coronacrisis, bevallen van je dochtertje of zoontje, je zult een wat andere kraamtijd hebben dan je wellicht had bedacht. Maar ook nu kunnen jullie een mooie kraamtijd hebben die jullie niet zo gauw zullen vergeten!

 

Ooievaar in de tuin

Zo is een ooievaar plaatsen in de tuin wellicht extra leuk in deze tijd, zo kun je toch aan iedereen laten weten dat er een kindje is geboren. Woon je in de buurt van Joure (Friesland) dan kun je een ooievaar huren bij Kleintjegeboren. Woon je niet in de buurt, google dan eens naar 'ooievaar huren' met je woonplaats erbij en je vind vast een alternatief!

 

(K)raamvisite

Het kraambezoek kun je in deze tijd nu beter even niet ontvangen. Wat jammer is maar je kunt ook op een andere manier bezoek ontvangen.

Zo zien we in plaats van kraamvisite de raamvisite ontstaan. Mensen komen even via het raam kijken naar de pasgeborene. Zeker voor de mensen die niet zo ver weg wonen is dit toch een leuke manier om je baby’tje even te zien. En als je van al het raambezoek een foto maakt, kun je daar straks een leuke collage of fotoalbum van maken!

 

Geboortebedankje voor het raambezoek

Om je bezoekers te bedanken kun je onder het raam een kratje neerzetten met geboortebedankjes. Bij Partyday hebben we een heel assortiment, de traktatiezakjes, babybollen & babyflesjes en de speciale geboorte brievenbustraktaties zijn hiervoor uitermate geschikt: ze zijn van plastic dus kunnen goed even buiten geplaatst worden (gebruik wel een afgesloten waterdicht kratje tegen de eventuele regenbui).

 

Trakteren grote zus en/of broer

De grote zus en/of broer van je kindje kan nu ook niet trakteren op school, wat erg jammer is. In plaats van trakteren op school kun je de geboorte brievenbusbedankjes rondbrengen bij de klasgenootjes en/of vriendjes en bij hen in de brievenbus stoppen. Erg leuk om te doen, even wat één op één aandacht voor de andere kinderen in het gezin en zij kunnen vol trots alsnog trakteren! En reken maar dat ze een hoop leuke reacties zullen krijgen, want zo vaak vind je niet een traktatie in de brievenbus.

 

Ondertussen kunnen jullie tijdens de kraamtijd in alle rust toch van jullie kindje genieten en eigenlijk is dat niet eens zo heel erg vervelend.

Straks als alles weer wat normaler is, zijn jullie wat meer uitgerust en is er nog volop tijd voor een poppeslok! (zoals ze dat hier in Friesland noemen)

 

Ik wens jullie een fijne kraamtijd!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.