PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Brievenbustraktatie: de traktatie door de brievenbus!

Nu we allemaal door de coronacrisis gedwongen thuis zitten, kan er niet meer op school getrakteerd worden. Maar we zien dat mensen heel vindingrijk zijn en iets nieuws verzinnen: de brievenbus traktatie!

 

 

In plaats van op school of op de sportclub uitdelen, brengen de jarigen hun traktatie rond bij hun klas- en sportgenootjes.

 

Met een mand vol traktaties rijden of fietsen de jarigen (samen met hun ouder(s)) langs de huizen van de klasgenootjes en brengen de traktaties rond. Soms wordt de traktatie bij de deur gelegd en belt de jarige aan. Van 1,5 meter afstand wordt de jarige Job of Jet vaak toegezongen en kan hij of zij de felicitaties in ontvangst nemen. En wordt er niet opengedaan dan gaat de traktatie in de brievenbus. Een leuke verrassing voor de ontvanger!  

 

Deze manier van trakteren is gelijk ook een erg leuke besteding van de verjaardag. Er kan immers bijna niemand op bezoek komen en op deze manier geef je een leuke invulling aan de dag en voelt de jarige zich door alle persoonlijke felicitaties ook echt jarig.

 

Als je van elk bezoekje een foto maakt kun je er later ook nog een leuk fotoboekje van maken, een leuke herinnering aan deze bijzondere verjaardag!

 

Uiteraard kun je bij Partyday terecht voor een brievenbustraktatie. Wij hebben er een speciale pagina voor gemaakt. Naast onze speciale brievenbustraktaties zijn ook onze traktatiezakjes erg geschikt als brievenbustraktatie. Als je ze niet te bol vult passen ze prima door de brievenbus.
En daarnaast zijn de repen die je bij de diverse thema's onder het kopje verjaardag kunt vinden uiteraard ook geschikt als brievenbustraktatie.

 

Ik wens jullie een bijzondere verjaardag!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.