PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Jarig tijdens de coronacrisis: de 'drive-through' verjaardag!

In deze coronatijd vraagt het vieren van een verjaardag wat inventiviteit om er toch een leuke dag van te maken! Want ben je gewend aan een huis vol visite tijdens de verjaardag? Dat gaat helaas door de corona crisis nog niet lukken. Dus zul je op zoek moeten naar een alternatieve manier om de verjaardag een speciaal tintje te geven. Wat dacht je van een 'Drive through / drive thru verjaardag'? 

 

 

Waar moet je bij een drive-through verjaardag aan denken? Vraag via whatsapp of een uitnodiging vrienden, buren, familie, vriendjes en vriendinnetjes die niet al te er weg wonen om deze keer even langs te komen via de 'drive through' methode:

 

Kies bepaalde tijdstippen waarbij de 'visite' langs kan komen rijden/lopen/fietsen (bijvoorbeeld tussen 11 en 12 uur en 3 en 4 uur 's middags)

 

Zet de jarige Job of Jet in een feeststoel bij de deur of achter het raam.

 

Versier het kozijn gezellig met slingers en ballonnen, hang slingers en ballonnen in de tuin, maak het in ieder geval feestelijk zodat duidelijk is waar de jarige zich bevindt (dan krijgt de jarige ook gezellig aandacht van de mensen die gewoon voorbij komen).

 

De 'visite' kan langs komen en op gepaste afstand de jarige feliciteren, een liedje zingen of een kaartje in de brievenbus stoppen. En wie weet brengen ze ook nog een klein cadeautje voor de jarige mee!

 

Als bedankje voor het langskomen kun je een mandje gevuld met traktaties buiten neerzetten waaruit het bezoek een traktatie kan pakken (Onze brievenbustraktaties en traktatiezakjes zijn hiervoor uitermate geschikt!) Of je kunt een waslijntje spannen waaraan je bijv. de brievenbustraktaties mbv een knijper aan het lijntje vastmaakt. Dat ziet er ook heel gezellig uit!
En niet vergeten: Zet in je berichtje waarmee je de vriendjes, vriendinnetjes, familie en kennissen uitnodigt voor de drive through dat er een traktatie voor ze klaarligt als bedankje, hierdoor komen ze vast sneller even langs! (En mochten de scholen nog dicht  zijn, dan is dit overigens ook een heel leuke manier om alsnog een traktatie uit te delen!)

 

En zo heeft de jarige en de visite een heel bijzondere verjaardag waar nog lang over nagepraat zal worden!

 

Een gezellige drive through verjaardag!!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
2 jaar geleden

Bedankt voor de tips. Ondanks dat de scholen weer gaan starten mag er niet getrakteerd worden (er mag geen eten gedeeld worden tussen de kinderen) dus we zijn ons aan het oriënteren op een drive thru verjaardag voor half mei

Partyday
2 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, gelukkig kan een drive through of een brievenbustraktatie nog altijd wel!