PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Verhuizen: afscheid nemen met een leuke verhuistraktatie

Als je gaat verhuizen, betekent dit ook dat er afscheid genomen mag worden. De kinderen nemen afscheid van school, van het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal en van sport- en muziekverenigingen. En daarmee afscheid van vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes, sportvriendjes. En zelf neem je wellicht ook afscheid van werk en/of verenigingen, vrienden en bekenden.

 

 

En terwijl jij druk bezig bent met het vullen van verhuisdozen, het regelen van allerlei zaken rondom de verhuizing zoals adreswijzigingen doorgeven, nieuwe huisarts en tandarts regelen en wellicht ook nog eens allerlei verbouwingen organiseren rondom je nieuwe huis zal er dus ook de nodige aandacht nodig zijn voor het afscheid nemen van de huidige klasgenootjes, vriendjes, sportmaatjes, kennissen en buurtgenoten.

 

Want hoe ga je dit doen? Hoe vinden je kinderen het om te verhuizen? Hebben ze er moeite mee of kijken ze vooral uit naar hun nieuwe kamer, de nieuwe school, het nieuwe avontuur? Voor iedereen is dit anders. Maar hoe dan ook, het afscheid nemen van al die bekenden en vriendjes is belangrijk. Het uitdelen van een verhuistraktatie is daarbij een leuk onderdeel.

 

 

Bij Partyday helpen we je graag om een leuke verhuistraktatie te regelen. Onze verhuistraktaties zoals de verhuisdoos, verhuiswagen en het ver-huisje zijn erg gewild om uit te delen.

Vooral ook omdat hier een eigen tekst voor jullie opgezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe adres zodat iedereen weet waar jullie naartoe verhuizen. Of een leuke passende tekst om iedereen te bedanken voor de leuke tijd die je met ze hebt gehad.

 

Naast de verhuistraktaties kun je ook nog kijken bij de afscheidstraktaties, deze zijn ook zeer geschikt om uit te delen bij een verhuizing.

 

Ik hoop dat één van onze traktaties jullie kan helpen om een leuk afscheid te vieren naast al het geregel rondom de verhuizing!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.