PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

7 Coronaproof traktaties om uit te delen op je werk

Als je jarig bent, vier je dat ook graag op het werk: met de mensen waarmee je zo’n 8 uur per dag samen bent. Ook nu tijdens de corona-crisis wil je waarschijnlijk graag iets uitdelen, terwijl je je collega’s wellicht minder vaak ziet. Dan zul je rekening moeten houden met dat de traktatie (net als bij school) voorverpakt moet zijn en wellicht ook langer houdbaar omdat niet iedereen tegelijk op het werk is.

Hieronder heb ik een aantal ideeën  genoemd die je wellicht kunt gebruiken. Daarbij heb ik ook wat verwijzingen gemaakt naar het assortiment van Partyday.

 

1. Voorverpakte koeken

In de supermarkt worden tegenwoordig veel koeken verkocht die per stuk verkocht worden. Ideaal als je snel een traktatie wilt scoren die ook nog coronaproof is. Als je van alles wat koopt heeft iedereen ook nog eens een eigen keuze.

 

2. Traktatie met Tiny Tony Chocolonely

Ben je gek van chocolade? Tegenwoordig wordt de tony chocolonely ook als mini’s verkocht. Bij Partyday kun je ze bestellen in een leuk zakje met bijvoorbeeld een sticker met hiep hiep Hoera. Wij verkopen de chocolaadjes als assorti dus je krijgt ze in alle smaken, voor ieder wat wils. Je kunt ze per 1, 2, 4 of per 5 verpakt bestellen. De grotere zakjes zijn ook erg leuk om met een groepje collega’s uit te delen, mochten jullie rond dezelfde tijd jarig zijn.

 

 

3. Mini zakje chips

Hou je wel van een grappige traktatie en ben je niet zo’n zoetekauw: deel dan minichipszakjes uit, evt met een leuke wikkel met je verworven leeftijd erop. Weg met de taboe’s! :) Het is zeker voor volwassenen een originele traktatie!

 

4. Voorverpakt fruit

Ben je wel klaar met al die zoetigheid: trakteer dan op fruit! Je kunt natuurlijk op gewoon fruit trakteren maar er zijn tegenwoordig ook voorverpakt gesneden fruitstukjes in zakjes of bakjes te koop.

 

5. Bedankje om te bedanken

Neem je afscheid en wil je je collega’s graag bedanken? Dan zijn de merci reepjes bij uitstek een goede traktatie. Wij hebben hiervoor speciale merci-bedankjes.

En wil je dat je collega's ook nog aan je denken als je weg bent: Dan kun je denken aan het geven van een zakje zaadjes 'vergeet-me-nietjes'.

 

6. Voorverpakte cake

Ook cake wordt tegenwoordig voorverpakt per stuk verkocht. Een leuk sticker met krullint erop maakt het een feestelijk geheel!

 

7. Traktatiezakje gevuld naar eigen wens

In traktatiezakjes kun je die traktatie doen die jij leuk vindt om weg te geven. Denk hierbij aan verpakte snoepjes, verpakte chocolaatjes, koekjes etc. Bij Partyday hebben we heel veel soorten traktatiezakjes, bijv. met een foto erop, je leeftijd of bijv. in een bepaald seizoensthema.

 

Ik hoop dat bovenstaande ideeën je wat inspiratie mogen geven om een originele traktatie voor het werk te verzinnen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.