PARTYDAY IS GESLOTEN VAN 9 JULI T/M 7 AUG

Voorwaarden

Algemeen.
Algemene voorwaarden voor de traktaties van Partyday gevestigd te Joure en ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01139137. Door te bestellen geeft u aan met de voorwaarden akkoord te gaan.

Bestellen.
U kunt bestellen door een email te sturen (info@partyday.nl) of per telefoon. De minimale bestelhoeveelheid is 10 traktaties per soort traktatie. Na ontvangst van uw betaling is de bestelling definitief en wordt de bestelling in behandeling genomen en gaat de levertijd in.  De levertijd is 1 tot 5 werkdagen voor een knutselpakket, traktatiezakjes, reep- en chipswikkels, last minute traktaties en 5 tot 10 werkdagen voor repen, chipszakjes, gevulde traktatiezakjes en kant & klare traktaties. Bij meer dan 75 traktaties (wikkels, traktatiezakjes, repen, chips en kant & klaar) kan de levertijd langer zijn.
 

Prijzen.
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland zijn: brievenbuspost; 4 euro en pakketpost 6,95 euro. Indien het pakket naar het buitenland gezonden dient te worden, wordt verwacht dat u dit meldt bij de aanvraag en berekenen we de verzendkosten op basis van de PostNL-tarieven.

Verzending.
Partyday verzendt de traktaties via PostNL. Zodra pakketten zijn verzonden krijgt u bericht van ons. Wanneer de pakketten niet als brievenbuspost maar als pakket verzonden dienen te worden, worden deze standaard als basispakket verzonden. Naar keuze van de klant kan er voor gekozen worden om het pakket aangetekend met evt. toeslagen te verzenden. Extra kosten hiervoor zijn voor de klant. Bij langdurige stakingen worden pakketten verzonden met DHL en worden de verzendtarieven volgens DHL verrekend. Partyday is niet aansprakelijk voor beschadiging, vertraging of verlies tijdens transport met Post NL of DHL.

Het is ook mogelijk pakketten af te halen in Joure.

 
Annuleren.
Aanvragen voor bestellingen zijn geheel vrijblijvend en kunnen zonder reden van opgaaf worden geannuleerd. Door de persoonlijke aard van iedere bestelling kunnen bestellingen die inmiddels betaald zijn niet meer geannuleerd worden.


Copyright
Het is niet toegestaan de traktaties te kopiëren of aan derden door te verkopen zonder uitdrukkelijke toestemming van Partyday.

Klachten.
Mocht u niet tevreden zijn over het door Partyday geleverde produkt dan kunt u dit per email aan ons laten weten.

 

Privacybeleid

 

Gegevensbeleid.

Al uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden verstrekt of ter inzage gegeven, met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel (zoals om uw bestelling te verzenden). Uw gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt dan het vervaardigen en bezorgen van uw traktatie.

Alle persoonsgegegevens en emailbestanden worden nooit online bewaard maar in een losse aparte database. Al het emailverkeer dient voor de belasting 7 jaar te worden bewaard en zal na 7 jaar vervolgens worden verwijderd. Tevens bewaren wij alle ontwerpen gedurende deze 7 jaar voor in het geval u een herbestelling wilt doen.
Indien u wenst dat na het vervaardigen van de traktatie uw persoonlijke gegevens, zoals bijv. foto's en ontwerp, uit de database worden verwijderd dan kunt u dit per email aanvragen en zullen wij deze verwijderen.


Cookiebeleid.
Partyday maakt gebruik van Google analytics. Hierbij hebben wij een bewerkingsovereenkomst gesloten. Wij hebben hierbij gekozen voor het maskeren van het laatste octet van het IP-adres zodat uw IPadres is geanonimiseerd. Er worden geen gegevens gedeeld met Google en er wordt geen gebruik gemaakt van andere Googlediensten in combinatie met de Google Analytics cookies.